GELİŞİM KOLEJİ: 95 - TÜRK TELEKOM: 67
SALON: Gelişim Koleji
HAKEMLER: Turgut Işık, Doğukan Kalyoncu, Burak Durmuş
GELİŞİM KOLEJİ: Murat Erensoy 8, Aydın Ergen 5, Feyzi Çelebioğlu 19, Joshua Parker 13, Barış Güney 15, Tamer Gürpınar 9, Berkay Kansu 13, Alperen İşçi 4, Akın Kandemir 8
TÜRK TELEKOM: Canberk Cevit 1, Fatih Cantitiz 14, Mehmet Özdoğan 11, Serkan Kırçe 4, Cevher Özer 22, Onur Özkapıcı 6, Oğuzhan Sungur 7, Recep Solak 2
1.PERİYOT: 23-17 (Gelişim Koleji lehine)
DEVRE: 50-28 (Gelişim Koleji lehine)
3.PERİYOT: 72-51 (Gelişim Koleji lehine)
MAÇ SONUCU: 95-67 (Gelişim Koleji lehine)
TÜRKİYE Basketbol Ligi ekiplerinden Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği'nin genç yaşta yaşamını İzmirli basketbol hakemi Arda Ural'ın anısına 11. kez düzenlediği basketbol turnuvasının ilk maçında Gelişim Koleji, Türk Telekom'u 95-67'lik skorla yendi. Gelişim Koleji 2. Başkanı Arda Öner ve Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, Arda Ural’ın babası Mehmet Ural ve kardeşi Eda Nihan Duman’a günün anısına çiçek ve plaket takdim etti. Karşılaşma sonrasında 4 takım sporcu, antrenör ve idarecileri ise toplu fotoğraf çektirdiler.
Karşılaşmaya iyi başlayan Türk Telekom, ilk dakikayı 5-2 önde geçti. Rakibin bu hızını çabuk kesen Gelişim Koleji, Feyzi Çelebioğlu ve Tamer Gürpınar’ın sayılarla 5. dakikada öne geçti: 10-9. Joshua Parker, Aydın Ergen ve Feyzi Çelebiolu ile baskısını devam ettiren ev sahibi takım ilk çeyreği 23-17 önde noktaladı. İkinci periyotta çok iyi savunma yapan Gelişim Koleji, 15. Dakikada durumu 40-19 yaparken, devreyi 22 sayı farkla 50-28 önde kapattı. Etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettiren ve rakibe fazla ayı şansı tanımayan İzmir ekibi, 3. çyreği 72-51, maçı ise 95-67 galip bitirdi.